9.02.2024 г., 6:42 ч.

Знам 

  Поезия » Любовна
88 0 0

Знам, че няма много време.

Знам, че исках да не е така.

Знам, че писах стихове за тебе

в опит да те задържа.

 

Знам, че повече от всичко

аз си пожелавах да съм твоя.

Знам, че искане едно-едничко

имах ти да чакаш зад завоя.

 

Знам, мечтаех за цветя и рози.

Твоят образ аз преекспонирах.

И в свят на слънчеви прогнози

в главата си те илюстрирах.

 

Известно време разсъждавам.

Неизбежно е да ни се случи.

Да запомня истинското се надявам,

колкото и бързо да приключи.

© Stillaghxul Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??