Знам, че няма много време.
Знам, че исках да не е така.
Знам, че писах стихове за тебе
в опит да те задържа.
Знам, че повече от всичко
аз си пожелавах да съм твоя.
Знам, че искане едно-едничко
имах ти да чакаш зад завоя.
Знам, мечтаех за цветя и рози.
Твоят образ аз преекспонирах.
И в свят на слънчеви прогнози
в главата си те илюстрирах.
Известно време разсъждавам.
Неизбежно е да ни се случи.
Да запомня истинското се надявам,
колкото и бързо да приключи.
© Stillaghxul All rights reserved.