12.02.2009 г., 18:36 ч.

Знам, че пак ще те срещна 

  Поезия
605 0 7

Ухание на липи.

Изгряващо слънце.

Тиха алея.

Аз танцувам сама.

Като спомен нощта си отива,

пропита от гореща следа.

Изживях те, любов,

най-истинска, нежна!

Оставям вятърът да ме води

и знам, че пак ще те срещна.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??