10.04.2008 г., 23:13 ч.

Зора 

  Поезия » Пейзажна
560 0 1

Зора

(на Миляна)

 

Изгорях. Наново се раждам

и вали над мене цветът от вишни.

Усет на чувства, усет на жажда,

дъги от лъчи многогодишни.

 

Изгряха звезди, небето опръска ги

с течения от нощна прохлада.

И отново тези нощни дъги,

чиито лъчи са наслада.

 

Звуци довяват птичи пера,

потъва нощта във мъгла.

Проблясъци целуват безброй езера –

посрещат деня. Избухва зора.

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??