6.04.2008 г., 12:51 ч.

Зов 

  Поезия » Любовна
876 0 27
Завърни се, Любов, във живота ми!
Излекувай ме, както си знаеш.
Само ти ще обърнеш посоките.
И ще сложиш начало пред края.

Само ти, само с твоята вяра
ще ми върнеш копнежа разнищен
И сред дните, безлично догарящи,
ще припламнат искри на огнище.

Завърни се! Аз знам, че те има.
Че не си се стопила безследно.
Че дори след най-дългата зима
през око на кокиче ме гледаш.

Завърни се - дори неочаквано...
В този миг... След светлинни години...
Аз отдавна отключих вратата си,
през която безшумно да минеш.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??