Всеки ден е ново прераждане,
всяка пролет носи любов,
всеки цвят е нова надежда,
всеки полъх е зов за живот.
И когато научим се истински
да ценим света пъстроок,
да се вслушваме в старите приказки,
позабравени в сивия смог.
Ще усетим кое тук е истинско,
как в пръстта покарва живот,
как след лед и бури помитащи
пак потича бистър поток.
Ще се слеем тогава с природата,
ще живеем живота си нов
и ще бъдем напълно различни,
обградени от много любов.
© Сеси Всички права запазени