Годините отлитат,
с несгоди и тревоги,
а времето лети забързано,
не може никой да го върне!
Стрелките на часовника
искаш да върнеш назад,
но не може да се върне времето!
Годините летят,
летят и виждаш,
че косите ти са посребрели,
и виждаш,
че настъпва старостта!
Иска ти се
да спреш времето,
но спомените
не можеш да върнеш ти,
изминалите години,
дни и нощи,
не можеш да забравиш ти!
© Пенка Петрова Всички права запазени