May 28, 2010, 3:31 PM

Зов за връщане! 

  Poetry » Other
647 0 0

Годините отлитат,
с несгоди и тревоги,
а времето лети забързано,
не може никой да го върне!
Стрелките на часовника 
искаш да върнеш назад,
но не може да се върне времето!
  Годините летят,
           летят и виждаш,
           че косите ти са посребрели,
            и виждаш,
                 че настъпва старостта!
Иска ти се
    да спреш времето,
но спомените
   не можеш да върнеш ти,
изминалите години,
       дни и нощи,
  не можеш да забравиш ти!

© Пенка Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??