4.07.2009 г., 19:11 ч.

Зрънце щастие 

  Поезия
1878 0 11

Зрънце щастие

 

Малки семенца засях,

със любов ги напоих.

Знаех, че във тях

притаен животът спи.

 

Как природата е сътворила

толкоз много красота!?

Нещо малко, но велико -

живородната искра!

 

Зрънце щастие посях-

то отплаща се с реколта.

Радва моята душа

със плода на любовта.

© Петя Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??