Аз съм звезда. Родена съм далече. А тук...
тук ще остана, докато...
Но друго исках да ти кажа:
- аз съм звезда и ти не можеш
да ме оставяш в някой ъгъл
и да се сещаш, когато нямаш друго...
Аз нося светлина, но
тя не е за тебе само.
Тя е за света, а ти...
ти си само част от него.
Не ме спирай да вървя.
Не искай вечно да остана.
Щом мине мойто време,
ще се сбогувам и
ще те оставя.
Ще оставя всичко.
И ще остана да осветявам само...
тези, на които им е нужно,
тези, които търсят светлина.
© Звезда Всички права запазени