В рана утрин с изгрев - алено червен
изгрява слънцето над заскрежената
надежда...денят ще бъде мирен и добър
надеждата заскрежените крила разперва.
Полита волно над света, с мир, любов
и доброта за да се докосне до мечтите
тогава илюзорният ни свят ще разчупи
на хиляди звездни атоми...
И полита все нагоре и нагоре...
свободно и волно разперила
снежнобели крила до вселенските
звездни портали - където, Ангелите
на доброто днес воюват за всяка
изгубена душа...и правят път
към световете...Където минало,
бъдеще и настояще се преливат
с най - прелестните цветове на дъгата.
И магически ни канят да преминам
и да се докоснем до изгубените
древни и вселенски знания
за да няма повече войни...
Природата ще пазим и със любовта си
светът ще озарим...ще бъде друго,
ново време - изпълнено с мечти, любов
и детски смях...Ще бъде приказка вълшебна!
Реална - истинска...изпъстрена с чудеса...
И с мислите си нови ще достигнем
звездните простори - събудени...!
Изпълнени с любов душите ни -
слънчево ще светят и този свят
изпълнен с Божествен благослов
ще достигне нови вълшебни измерения...!
13.12.2022г
Катя Джамова
© Катя Всички права запазени