23.02.2008 г., 9:51 ч.

Звезди омайници 

  Поезия
619 0 26

Стопяват се във пясъка сълзите.

Морето ги прибира в пазвата от доброта.

Притихнали вълните им запяват песен

и ги орисват за обичане във вечността.

Луната, спътница на любовта,

разплискала със нежност

вълшебството на своята заря.

За вричане във вярност шепне ни съдбовно

със най-сияйните слова.

Над нас танцуват лумнали огньове.

Магията им влива се в кръвта.

Искрящи с обичта ликуват по небето

звезди  омайници

и тъй красива е нощта.

 

Т.К.

© Таня Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??