21.01.2023 г., 20:58 ч.

" Звездите" 

  Поезия » Пейзажна
155 0 0

Цветята нощем са зловещи,

защото нямат своя цвят.

Единствено звездите като свещи

огряват омагьосания свят.

 

Цветята нощем нямат име,

защото просто не личат.

И ароматът им неуловим е,

когато сетивата спят.

 

Цветята нощем са звездите

и имат друга красота.

Надежди милион излитат

към тях с непреброима честота.

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??