6.06.2008 г., 7:26 ч.

Звуци 

  Поезия » Любовна
828 0 13

 

 

   Звук

   от тишина в мъглата.

   Чувам твоите шепоти.

   До мен усещам твоите трепети.

   Звук

   от неми стихове и спомени.

   Чувам твоите чувства.

   Твоите думи в себе си чувствам,

   тихо в мрака отронени...

   Звук от скрити, топли мисли

   Звук от тишина: мигове чисти!...

 

 

 

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??