Звук
от тишина в мъглата.
Чувам твоите шепоти.
До мен усещам твоите трепети.
Звук
от неми стихове и спомени.
Чувам твоите чувства.
Твоите думи в себе си чувствам,
тихо в мрака отронени...
Звук от скрити, топли мисли
Звук от тишина: мигове чисти!...
© Вечерница или Зорница All rights reserved.
Звук от скрити, топли мисли -
пречистващо, спасяващо...