5.05.2016 г., 21:38 ч.

Звън 

  Поезия
253 0 0

Сърцето трепва насън.

Познат глас тревожи съня -

искан и чакан през деня.

 

Стъпки отекват в мрака.

Колко дълго го чака?

Така любовта побеждава.

После само раздава.

Никога не забравя!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??