May 5, 2016, 9:38 PM

Звън 

  Poetry
294 0 0

Сърцето трепва насън.

Познат глас тревожи съня -

искан и чакан през деня.

 

Стъпки отекват в мрака.

Колко дълго го чака?

Така любовта побеждава.

После само раздава.

Никога не забравя!

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??