3.10.2015 г., 21:09 ч.

Звънче 

  Поезия » За деца
1197 0 2

                                Звъни, звъни звънче,

                                сбирай ни за в час,

                                и нищо, че сме тъй далече,

                                зад реки и планини,

                                името ти свято ний

                                с гордост ще мълвим!

 

                               Звъни, звъни звънче,

                               сбирай ни сега, 

                               като птички лекокрили 

                               гнездо ще свием в твоето сърце,

                               за да ни връща там,

                               мириса на топъл хляб

                               и цъфнал слънчоглед!

            

                                                     Посветено на ПБНУ,,Родина,, гр. Малага Испания

© Бонка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??