Звъни, звъни звънче,
сбирай ни за в час,
и нищо, че сме тъй далече,
зад реки и планини,
името ти свято ний
с гордост ще мълвим!
Звъни, звъни звънче,
сбирай ни сега,
като птички лекокрили
гнездо ще свием в твоето сърце,
за да ни връща там,
мириса на топъл хляб
и цъфнал слънчоглед!
Посветено на ПБНУ,,Родина,, гр. Малага Испания
© Бонка Василева All rights reserved.