Звънящ телефон,
на фона на времето -
бреме и стон,
прекъснато ехо.
Звънящ телефон,
нещо дочуто и споделено,
делено на две -
олекващо утро.
Звънящ телефон,
по жицата пътуващо щастие.
Няма недоплувани брегове
и непрекосени пустини.
Пусто сърце - вълнува се,
твоя глас отново милува го!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени
Прекрасен стих, Васе, много ми хареса!
Поздрави и от мен!