Jul 16, 2020, 10:43 AM  

Ная в лоното на Афала - към част 4 

Collages » Others
121 2 6

© Ирен All rights reserved.

Линк Към Част 3 >>>
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=332379
Взех си десет дена отпуск и отпътувахме към морето. За мое учудване северното Черноморие се оказа доста забутано място, нищо дето казват, че морето било прозорец към света. Аз лично видях един доста счупен прозорец, или поне та ...
  448 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Безжичен. Съвсем нормално е човек да си избира какво да чете тук и кои автори. Никой от нас не може да прочете всичко, което се публикува, а и не е необходимо, щом си открил че не е "твоето".
  • Признавам си, че не съм чел текста, тъй като не съм особен любител на фантастични неща), а тук ги има. Но пък колажът като колаж ме впечатли - като изпълнение и красота, не като илюстрация, тъй като не знам съдържанието.

    Що се отнася за четенето на екран, ами това е благодат, откакто го измислиха в края на 60-те и 70-те години в Щатите. На мен ми се е налагало да чета от телеграфна (телексна) машина - те бяха мониторите на т.н. "малки ЕИМ", т.е. "електронно изчислителни машини", демек компютри, преди електронните дисплеи. Мъка - четеш ред по ред и чакаш да се отпечата едно редче, за да прочетеш, след това следващото и т.н. .
  • Това е много добра идея! Благодаря ти.
  • Благодаря. радвам се, че ви харесва. Освен приятен за очите, надявам се, че са добри илюстрации на самия текст. Бри, и мен ме затруднява четенето от монитор повече от колкото от книга. А пък от телефон да не казвам даже. За това копирам текста, слагам си го като текстов файл и си отбелязвам с цвят до къде съм стигнала.
  • Много красив колаж. И за другите части - също.
    А частите на историята са дълги и трудно се четат на екран, макар че аз чета много така, но като спра, вече трудно намирам до къде съм стигнала...
  • Странна жена със хетерохромия на очите. Влюбени! Загадъчен медальон от камъче. И рижав котарак държащ се като куче! Харесва ми много илюстративния. Благодаря Какичко. Нооо май трудно върви работата с прочитането на частите! Нищо де! Той трудът няма да се погуби! И текста и колажа са си налице!
Random works
: ??:??