Nov 12, 2008, 10:57 PM

* * * 

  Poetry » Erotic
761 0 4
Събличай чувствата ми,
остави ме гола.
Не се нуждая от тях...
Свали първо самотата,
нека се свлече
по раменете, недокосвани от векове...
Виж, надежда малко се е скрила
тук и тук... прогони я със ръце.
Бавно тъгата съблечи,
с нея косите бях обвила.
С уста сълзата пресуши,
в нея мечтите си бях скрила...

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??