Jan 25, 2006, 8:36 PM

* * * 

  Poetry
1160 0 12

Какво си ти! Нима си ново чувство ?!
О не, не те познавам , няма как ...
Защото аз познавам цялото изкуство ,
в което сам обичаш пак .., и пак ...

Не си измама , щях да те позная.
С нея сме тъй близки от преди.
Не си интрига, замисъла в края 
не ми прилича на това.Не си!

Ако лъжа си , щеше да преминеш
през сълзите ми и да се стопиш .
Ако си порив , щеше да ме сринеш
и после от прахта да ме родиш ...

Какво си ти ?! Улавям се , че си мечтая...
Замислям се по- често от преди...
и се надига чувството и вече зная ,
че истинската ми любов си ти!

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??