Jan 20, 2006, 7:52 PM

*** 

  Poetry
770 0 0

 

   

Вървим по житейския си път

задъхани,

свирепи,

злобни,

добри,

мили...

Понякога вървим без да знаем

кои сме,

какво желаем,

защо го правим,

себе си неоткрили...

И достигнали до житейски кръстопът

не знаем накъде,

колебаем се,

страхуваме се,

не помръдваме крак...

А животът ни  един е,

защо не бъдем

по-добри,

по-ведри,

без злоба

и омраза,

без поглед лош?

Как да стане, как?

 

© Валентин Кабакчиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??