Jan 14, 2007, 12:59 PM

*** 

  Poetry
467 0 5
Приготвих вкусна супа
и ей ти го валето купа.
А после след димяща скара
качихме се на кантара.
Чевермето, ех, чевермето –
довлякохме се на... небето!


магьосници в кухнята:)

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??