Jun 19, 2007, 12:31 AM

* * * 

  Poetry
600 0 11

Закана

 

(сценарият - неволи с ел. ток)

 

Ма, жина, пуспри се!

Пак си с документ „едно”.

Пак „преписваш” и копираш.

 - Скъпи, станаха ли сто.

Не, мъ, ощи мъ нервираш.

Пак си с документ „едно”!

Ставай, треба с Фотошопа...

тука фотото едно

да кача, че после... стопа...

Щот ку светни

мъ йе страх...

Пък кът тресни

ощи толкус.

Ма ни бой са,

Джорджи вече утлетя...

Друг шъ идва,

туй ни брой съ...


 След като си утлетя

"шумен" вятър ма пунесе.

Тряваше дъ съ свистя -

с тезисите на Кунгреса.


И кунгреса Утшумя,

що ли му е на Сергея...

Тресна, стресна, излетя -

как ли зиме шъ съ греем.

 

Да не забравя:

Утстрелът пУ време на пУдгУтовката на

на месните :) избори е... разрешен...

 

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??