Sep 25, 2007, 5:13 PM

*** 

  Poetry
524 0 10
 

Чия усмивка ти възпяваш?

Чие сърце си приковал?

Да не раниш дали внимаваш?

Или любов кога си дал?


Живееш в чуждо измерение.

Живот красив не си живял.

Ти имаш грешни намерения,

ръка „приятелска" подал.


Не искам тези твои чувства.

Не чакай да те одобря.

Върви! Аз вече те напускам.

Не ме докосвай, ще крещя!


Не се завръщай, няма никой!

Нито дете, нито жена.

Не бях достатъчна. Не питай!

Върви при другата „една"!

© Гера Гера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??