Jul 27, 2006, 7:36 PM

* * * 

  Poetry
557 0 4
Виждаш ли-небето почерня
от всички твои обиди и унижения.
що за човек си ти-незная!
Защо не протегнеш ръце към мен

и не се усмихнеш от душа,
а защо предпочиташ дa погубваш любовта ми към тебе ти?-
В убиец на моите съкровенни мечти се превръщаш
и с моята съдба се опитваш да се разпореждаш даже....

Дъжд пороен заваля,но не само от небето
и от моите очи вали-пороен дъжд,от болка.
гръмотевици оттекват в съзнанието ми
и стоя си тук на кръстопътя-между теб и илюзията ми за любовта....







© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??