Oct 17, 2006, 2:22 PM

* * * 

  Poetry
460 0 7
Лошите мисли искам да спра -
да не ми идват на ума,
да фантазирам и мечтая само хубави неща,
а трудно е дори да повярвам, че мога.

Предчувствията се превръщат в болест
и много често ме спохождат.
Какво ли искат да ми кажат -
може би, че съм жена... не зная...

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??