Oct 16, 2008, 1:03 PM

... 

  Poetry » For kids
1083 1 19

Боби вече е голям,

лази по земята сам,

 

думички в захлас реди,

но иди го разбери...

 

Хвърля новата играчка,

тя се чупи, друга мачка,

 

пляска с малките ръчички,

греят детските очички.

 

Боби вече е голям,

крачка ще направи сам,

 

тате снима го... и ето...

още му тежи дупето :):):)

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??