Dec 23, 2009, 1:41 AM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
572 0 0

Нощем пелената снежна само виждам,
а по нея нечетливите следи тъмнеят.
Стъпките еднопосочни ме водят и усещам,
че и моите с останалите ще се слеят.
И така, вървейки, аз го слушам -
под обувките ми с хрипове
шепне дрезгаво снегът.
За отминали животи, векове,
за вечния човешки кръговрат.

© Марина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??