Nov 27, 2006, 5:11 PM

* * * 

  Poetry
671 0 2
          Каква магия ми направи ти не зная:
          постоянно мисля си за теб и чак до болка те желая -
          без тебе сякаш аз не съществувам
          и вечно тебе ще обичам и целувам!
         Обичам те! Значението на тази дума досега не знаех,
          когато съм била със някой, винаги нехаех,
          но ето, че те срещнах и всичко се промени,
          и нищо на този свят не може теб да замени!
         Взаимно си дарихме розата на любовта -
          много щастие и обич носи ни тя
          и с нея топлина и радост ний ще си дарим,
          и двамата със теб ще можем един живот да споделим!
         Не искам никога със теб да се разделям
          всяка болка и радост искам с тебе да споделям.
          Благодарна съм на съдбата, че с щастие ни дари -
          обичам те и не забравяй, че единсвеното щастие за мен -това си ти!!!

© Десислава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??