Имаш думи неизречени?
Не се страхувай...
страшно е въпросът отговор да няма!
Поглед, който върху теб спира,
а после бяга - не се смущавай!
По-лошо е да не си видян!
Искаш нечий устни?
Не тъжи, ако не те целуват!
Тъжно е, когато без желание те целунат!
За миг нещо е забравено?
Не се плаши!
Да отмине нещо без да се запомни - Това е страшно!
© Тина All rights reserved.
'смихвам ти се, Алекс