Nov 19, 2006, 10:49 PM

* * * 

  Poetry
451 0 1
Разкъсваш моя сън и моето будуване...
И издалеч ме срещат притчите
на стихналите птици,
закрили със крилата си
небето вкоренено.
Не е достатъчно
да те обичам!...

© Мариана Папазикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??