Dec 8, 2006, 4:34 AM

* * * 

  Poetry
553 0 3
Обичам да гледам облаците -
тъжни лебеди,
плуващи в очите ти...

© Мариана Папазикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??