Nov 16, 2007, 11:22 PM

*** 

  Poetry » Love
843 0 2
Сътворявайки те,
страшно се изплаших.
Извираше от пръстите ми топлина,
промъкваше се топлината до плътта ти,
пръскайки я с капчици мъгла.

Докоснах те,
изпивайки те с поглед.
Погалих те,
с душа.
Докосна ме,
със своите дела.
Погали ме
с обичта...

© Гергана Савова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??