Nov 17, 2006, 4:57 PM

* * * 

  Poetry
589 0 1
Защо да гледам как ме мразиш -
по-добре е да умра.
Защо да гледам как ме мамиш -
по-добре очите да си избода.
Защо да гледам как я галиш -
нима заслужавам това.
В ръце вземи сърцето мое,
то винаги ще те обича
и за тебе ще тупти.
За още нещо аз те моля -
цветя носи ми,
винаги, когато си щастлив.
На кръста роза остави,
а на сърцето поставяй ръка
и кълни се във вечна обич
на моята душа!

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??