Feb 22, 2007, 11:30 AM

* * * 

  Poetry
711 0 4
Сърцето ми със сила ще забие,
ръцете - те късат снимките от теб.
Главата спомените ще изтрие,
нозете ще бягат още по-далеч.

Да плача вече нямам сили,
очите - пресъхнали са езера.
Не искам спомените мили,
сърцето лута се из гъстата мъгла.

И сякаш облак черен надвесил се е над душата -
дъждът във нея не спира да вали...
Светкавици проблясват в тъмината -
две малки бисерни сълзи...

Сълзи от мъка,че не мога да забравя твоята душа -
дар безценен, от Дявола ти отреден.
Вземи ми всичко - нека да горя във Ада,
дано превърна се в безчувствен камък някой ден!

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??