Dec 1, 2006, 10:18 PM

*** 

  Poetry
572 0 2

Думи, думи, от които боли ни,

но и без тях, пак душата сълзи…

Ако можеше всичко без думи да бъде,

само мисли - като слънчеви струни,

на които нежно вятър да свири…

© Теди Савчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??