May 31, 2007, 7:34 PM

*** 

  Poetry
773 0 5

                                                                              На моето малко съкровище!

Едва огряло слънцето с лъчи
мъничката уютна стая,
чувам, че някой шумоли
и бързо аз очи отварям.
До мен мъжът ми още спи,
но вдясно - охо, изненада!
Там някой вече буден е и пее,
в ръката биберон държи.
Усеща явно, че го наблюдавам
и сладки думички реди.
Усмихвам се и бързо ставам,
пренасям го при нас да постои.
Днес има празник, заслужава
да го поглезя, да се весели.
И получавам приказна награда -
безценна радост в детските очи!
Благодаря ти, сине, че те има,
че толкоз щастие ми подари!
На този свят по-важно няма!
Усмихнат, здрав, щастлив бъди!

© Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??