Dec 11, 2006, 2:37 PM

* * * 

  Poetry
589 0 3
Моите ръце те търсят в нощта моето сърце трепти за теб сега, очите ми те викат: нежно ти ела твоя съм сега, знай това. Ледник в пустиня аз ще претворя огън и вода за теб ще събера вятъра стихиен аз ще укротя мрака във зора ще преродя. Бъди до мен, обичай ме любов и грях да съчетаем в едно и само с теб ще бъда аз отвърнеш ли на моята любов и страст.

© Юлия Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??