May 22, 2007, 10:16 AM

* * * 

  Poetry » Other
890 0 0
Всеки ден мислиш за мен,
всеки миг жадуваш само мен.
И разбираш в този слънчев ден,
че в живота ти съм важен член.
Свойта грешка ти признай,
но за втори шанс не си мечтай!

© КриСинКа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??