Mar 20, 2007, 5:43 PM

*** 

  Poetry
702 0 2
Помагам му всяка вечер...
И всяка вечер е нов!
Зад леден ли глетчер
или морски покров,
избухва в червено.
В злато и мрак.
Пътеки редени
прииждат. И пак
всяка вечер
помагам един.
На Залеза вечен
свидетел самин...
*
Кого ще оставя
след време на пост,
когато забравен
спомен е гост?

19 Декември  2005, Дженмар Зое,  Атлантик.

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??