Dec 10, 2006, 9:23 PM

* * * 

  Poetry
718 0 1
Ще увъгля дървото на живота ти,
виж то се е запалило, гори,
но аз ще го полея с вода,
за да изтине в черни дървени въглища...
после тихо ще си отида,
ще оставя душата ти да изсъхне,
някой ден ще се върна да те видя,
ще очаквам дъхът ти пак да ме лъхне...
но някой друг ще е минал след мен,
той ще ти е хвърлил просто искра,
ти не разбра, че с черния плен,
исках за себе си да те съхраня...

© Атанас Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??