Помогна ми да се променям,
дари ми обич, мъка ми дари.
Научи ме да се усмихвам,
дори когато ме боли.
Прощаваше ми много, зная!
Не се замислях как си ти...
когато аз греших безкрайно,
не озъзнавах, че това ще те рани.
Обичам те много,
любовта към теб ме промени!
Бъди със мен до края на живота
и всяка болка ми върни!
Ще изкупя всяка мъка,
блуждаеща за теб ще се преборя!
Защото осъзнах... - В живота си нищо
без тебе не мога да сторя!!!
© Милица All rights reserved.