May 8, 2006, 8:09 PM

* * * 

  Poetry
618 0 1
Поредната ли съм във твоя списък
или съм истинската в твоите очи
и как успяваш да ги омагьосаш -
така отново си примамил мен.
Ти нежен си със всяка втора
и имаш приятелки безчет.
Усмихваш ми се, а мислиш и за нея.
Целуваш ме, а искаш да си там.

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Просто не знам какъв коментар да дам... Жестока реалност!
Random works
: ??:??