Jun 30, 2006, 1:52 PM

* * * 

  Poetry
709 0 5

Старицата надвеси се през моста.
Реката отрази момиче.
А слънцето погледна косо
и по вълните се затича.

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??