Jan 24, 2012, 7:13 PM  

* * * 

  Poetry » Humour
549 0 8

"... нашата полиция ни пази"

 

Пази, пази, ама да не те полази!

Станахме архипелаг ГУЛАГ.

Почна не да пази, а да гази -

само Веско май че й е драг.

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??