Oct 11, 2015, 7:13 PM

* * * 

  Poetry
415 0 1

 

И толкова съм млада…

а когато… погледна в огледалото  очите си

откривам там един притихнал залез

и няколко неказани „Обичам те!“

Поглежда ме нездраво своеволие,

опънато на нервите във дните,

упорстващо, в пустинното безводие

на есента отказало да приюти  мъглите!

И толкова съм млада…

и когато… погледна синовете си пораснали,

ме радва едничката награда,

че те са тук  и… са прекрасни!

 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Някак топло ми звучи; хареса ми!
Random works
: ??:??