Jul 27, 2008, 10:23 AM

* * * 

  Poetry » Love
934 0 3
Замина.
Горчивина и празни
мечти.
Навън е лято, а в сърцето ми е
зима.
Самотата се оглежда в моите
очи.
Да, безумно искам да те
забравя.
Но уви.
Силуетът ти е пред мен.
Напомня ми за теб.
Боли.
И мечтите ми се сринаха,
търся ги в прахта.
Без надежда се взирам навред
и се питам.
Нима единствен изход е
смъртта?

© Биляна Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??